Visie

In de moderne werkplaats van Peters Machinale Timmerwerken, brengt men kwaliteitsdenken in praktijk. Het productieproces staat onder permanente controle van het SKH en de producten worden minimaal onder KOMO geleverd.

Oneindige mogelijkheden

Wij werken met eersteklas houtsoorten. Voorbeelden zijn de houtsoorten vuren, meranti en mahonie. Volgens computergegenereerde tekeningen verwerken wij het hout van ruw tot eindproduct. We houden hierbij het vochtgehalte scherp in de gaten en brengen meerdere spuitlagen aan. Ook vele extra’s, zoals extra voorlak en beglazing, behoren tot de mogelijkheden.

Klaar voor gebruik

Wij voorzien uw product van hang- en sluitwerk. Uw product wordt dus klaar voor gebruik geleverd. Onze medewerkers kunnen zelfs de maten in bestaande gebouwen opnemen, waardoor wij het eindproduct ook inclusief montage en afhangen kunnen leveren.

Kwaliteitsgarantie

Van productie tot transport, wij voeren alles in eigen beheer uit. We hebben hierdoor constant zicht op het proces en garanderen de allerbeste kwaliteit.

Veilig

Wij leveren onder het politiekeurmerk voor inbraakveiligheid. Dat geeft u niet alleen veiligheid, maar ook een hoog veiligheidsgevoel. U bestelt uw producten dus met een gerust hart bij Peters.

Uw product wordt dus klaar voor gebruik geleverd, voorzien van hang- en sluitwerk. Desgewenst ook inclusief montage en afhangen, daar waar onze medewerkers zelf de maten in bestaande gebouwen voor u opnemen. Voor inbraakveiligheid levert Peters tevens onder het politiekeurmerk.

Persoonlijk advies of meer informatie over onze aanpak? Bel ons; 0486 463788