Werkwijze

Onderscheidend zijn, dat is de manier van werken. Dat levert ook een resultaat op dat aan alle verwachtingen voldoet.

Ontwikkeling

Elk bedrijf blijft zich door de jaren heen ontwikkelen. Vernieuwing en uitbreiding zijn twee ontwikkelingen die Peters Machinale Timmerwerken onlangs heeft doorgemaakt. Twee nieuwe machines maken het mogelijk om op maat sneller, flexibeler en goedkoper kozijnen, ramen en deuren te produceren.

CNC-gestuurd bewerkingscentrum

De eerste machine is een nieuw CNC-gestuurd bewerkingscentrum voor het compleet produceren van kozijnen, ramen en deuren. De onderdelen komen hierbij compleet geprofileerd en voorzien van alle infrezingen uit de machine. Efficiënt, snel en compleet op maat.

CNC-gestuurde rondfreesmachine

De tweede machine is een CNC-gestuurde rondfreesmachine. Met deze machine zijn we in staat om kozijnen, ramen en deuren al naar gelang de vorm rond te frezen. Denk hierbij aan getoogde of ronde vormen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld deuren te voorzien van groeven en er glasopeningen in te frezen. Ongeacht de vorm en afmeting.

Ook voor renovatiewerk is deze machine perfect inzetbaar. Ramen en deuren die “uit de haak” zijn, kunnen we rondfrezen. Door middel van digitale meetapparatuur worden deze in de bestaande situatie ingemeten. De ramen en deuren kunnen tevens afgelakt en beglaasd in het bestaande werk worden gemonteerd.

Van begin tot eind

Alles gebeurt in eigen beheer. Van de controle op vochtgehalte tot het aanbrengen van de twee spuitlagen. Met het oog op eindverantwoordelijkheid en nazorg, levert Peters ook het transport naar de plaats van bestemming. Dus kant-en-klaar, voorzien van degelijk hang- en sluitwerk. Desgewenst inclusief montage en afhangen. Onze medewerkers nemen dan zelf de maten in bestaande gebouwen op.

Certificering

Peters Machinale Timmerwerken is KOMO gecertificeerd voor houten gevelelementen en houten buitendeuren.

 

Persoonlijk advies of meer informatie over onze aanpak? Bel ons; 0486 463788